over Studio ADREM

Studio ADREM is een grafisch ontwerpbureau dat zich richt op het ontwerpen van grafische uitingen, met de nadruk op drukwerk. Denk hierbij aan affiche, logo, huisstijl, jaarverslag, brochure, illustratie. Maar ook voor het ontwerp van een website kunt u bij Studio ADREM terecht.

Visie

Studio ADREM heeft geen eigen stijl, maar maakt gewoon graag mooie dingen. De opdrachtgever is degene die de stijl bepaalt, ik voeg me daarin omdat ik van diversiteit houd en mij niet speciaal op één doelgroep of stijl wil richten. Wel probeer ik altijd een stukje herkenbaarheid te creëren. Juist die verschillende uitgangspunten zorgen bij iedere opdracht voor een uitdaging.

Mijn streven is om de lijnen tussen de opdrachtgevers en mijzelf kort en helder te houden en ik prefereer persoonlijk contact. Bij de uitvoering van opdrachten neem ik de opdrachtgevers graag mee in het denkproces, een goede en gezonde samenwerking is naar mijn idee de basis voor een goed eindresultaat. Deze korte en heldere lijnen hanteer ik ook met de bedrijven of personen waar ik reeds mee samen werk.

Wie is Studio ADREM?

Mijn naam is Anne van Winkoop, in 2011 studeerde ik af aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag (richting Grafisch Ontwerp). Vrijwel direct na mijn afstuderen heb ik Studio ADREM opgericht. Tijdens de opleiding kreeg ik de kans om met veel stijlen en technieken te experimenteren. Hierdoor stel ik mij nu ook nog steeds open voor nieuwe invloeden in mijn werk.

anne_site_studioADREM